tratamente-brasov.roTRATAMENTE FACIALE

Combina AntiAging Pro reprezintă ultima inovație în materie de aparatură cosmetică. Aceasta integrează cele mai eficiente proceduri de cosmetică facială:
- Hidrodermabraziune
- Radiofrecvență zona ochilor și zona facială
- Ultrasunete zona ochilor și zona facială
- Oxigen hiperbaric
- Cască led
- Fototerapie pentru tratarea petelor pigmentare
- Răcire post tratament


Terapia prin oxigen hiperbaric - secretul vedetelor de la Hollywood
Această terapie se bazează pe infuzia cu oxigen în profunzime în straturile dermale ale tenului. Tratamentul este unul revoluționar, non-invaziv, destinat tratării ridurilor, acesta înlocuind cu succes tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active, precum botox și accid hialuronic. Ca rezultate avem efectul de lifting facial, luminozitatea tenului, eliminarea pungilor de sub ochi, fermitate și vitalitate. Prin utilizarea acestei terapii, atât oxigenul, cât și ingredientele active aplicate pătrund profund în epiderm, fără ace, eficient și sigur.

Vezi Galerie foto tratamente   |   Vezi Prețuri tratamenteTerapia prin hidrodermabraziune
Aceasta este o procedură estetică non-invazivă. Are rol de exfoliere, curățare, detoxifiere și hidratare. Procedura are rezultate imediate, fără disconfort, iritare și nu necesită timp de recuperare.

Vezi Galerie foto tratamente   |   Vezi Prețuri tratamenteTerapia prin radiofrecvență
Radiofrecvența este un proces prin care are loc o distrucție termică a pielii cu ajutorul undelor radio. Țesutul este încălzit, se contractă fibrele de colagen existente și se stimulează producerea de noi fibre. Pielea capătă un aspect luminos, întinerit, întins. Radiofrecvența este o metodă de reîmprospătare facială cu efecte benefice asupra problemelor cutanate, a cicatricilor, a porilor dilatați și a ridurilor fine.

Vezi Galerie foto tratamente   |   Vezi Prețuri tratamenteTerapia prin ultrasunete
Aceasta terapie acționează în profunzime penetrând țesutul adipos. Prin acest tratament se realizează o exfoliere blândă care permite pătrunderea în adâncime a substanțelor concentrate aflate în produsele profesionale. Căldura creată în interiorul pielii stimulează producția naturală de colagen, iar rezultatul este o piele fermă, ridurile și liniile fine fiind astfel reduse.

Vezi Galerie foto tratamente   |   Vezi Prețuri tratamenteJanssen Cosmetics - produse indragite de clientele salonului

EPILARE LASER

Poți avea parte de epilare laser. Nu ezita să mă contactezi. Toate clientele care au avut parte de epilat au revenit cu multă plăcere.

Vezi prețuri pentru epilare laserMACHIAJ PROFESIONAL

Machiajul pentru mirese este diferit de un machiaj care poate fi purtat zi de zi deoarece tenul are nevoie de o pregătire specială pentru ca machiajul să reziste. Aspectul tenului trebuie să fie natural și trebuie corectate eventuale imperfecțiuni. Avantajul mireselor este că pot alege orice tip de machiaj ce le caracterizează personalitatea, dar și de a scoate în evidență trăsăturile frumoase ale miresei.

Realizez machiaj clasic, în creion și în acuarelă. Sunt de părere că machiajul trebuie în primul rând să reflecte trăsăturile persoanei, să existe o armonizare cu personalitatea și fizionomia persoanei, însă și cu dorințele acesteia. Machiajul în acuarelă conferă rezistență și dă culoare tenului tău.