tratamente-brasov.roTRATAMENTE FACIALE

Folosesc produse cosmetice profesionale de calitate care au fost testate de cosmeticieni din întreaga lume şi pe care le adaptez necesităţilor individuale ale clientelor.

Pentru a beneficia de rezultate bune în urma folosirii produselor cosmetice recomand un peeling cu enzime (jojoba, papaya), care au rolul de a curăţa tenul în profunzime de celulele moarte, iar acest lucru îl efectuez cu un instrument special, ce are şi rol de a efectua extracţiile necesare (comedoane, curăţarea porilor închişi).

Tratamentul de curăţare profundă include:
- demachiere
- nivelare ten, gomaj
- peeling
- extracţii comedoane, curăţare pori închişi
- masaj facial
- aplicare tratament fiola concentrată adaptată tipului de ten
- aplicare mască de curăţare profundă/calmantă/de regenerare (după caz)
- aplicare tratament fiolă concentrată adaptată tipului de ten
- aplicare cremă hidratantă/de protecţie

Te poţi bucura şi de alte tratamente faciale precum:
- tratament de depigmentare şi regenerare
- tratament pentru cuperoză
- anti-age lifting
- tratamente pentru acnee

o clienta examineaza produsele de care va avea parte in cadrul unui tratament facialVezi Galerie foto tratamente   |   Vezi Preţuri tratamente


MEZOTERAPIE

Aparatul de mezoterapie virtuală MesoSonix de la Rowe aduce unic în estetica aplicată îmbinarea a nu mai puţin de 4 terapii spectaculoase pentru MesoSonix mezoterapie virtuală, tratamente cu maxim de eficienţă:

- Mezoterapie virtuală ce acţionează prin combinarea electroporaţiei cu electroosmoza, care se poate efectua atât facial cât şi corporal datorită celor două capete de tratament. Pentru această terpie se folosesc coctailuri cosmetice cu varii rezultate: la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuală este dedicat atenuării celulitei, creşterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, în timp ce la nivel facial, tratamentul de mezoterapie virtuală este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, redă luminozitatea şi fermitatea, diminuează petele de pigment şi cuperoza.

- Tratament ultrasunete ce direcţionează particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament ultrasunete corporal - anticelulitice şi antivergeturi; tratament ultrasunete facial - antirid) în profunzime, la 3-4 centimetri sub nivelul pielii.

- CrioCool - Stimularea circulaţiei sanguine prin dermocrioforeză;

- Terapie LED - Fotonii de lumină şi culoare emişi determină o reacţie foto-chimică cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimulează metabolismul celular şi provoacă o ardere accentuată a grăsimilor acumulate.


masaj facial de relaxare la Salon Fely Style Zizinului 23 BrasovVezi Galerie foto tratamente   |   Vezi Preţuri tratamenteEPILARE CU CEARĂ

Poţi avea parte de epilare cu ceară de unică folosinţă, care nu irită şi lasă pielea catifelată. Nu ezita să mă contactezi. Toate clientele care au avut parte de epilat au revenit cu multă plăcere.

Vezi preţuri pentru epilare cu cearăMACHIAJ PROFESIONAL

Machiajul pentru mirese este diferit de un machiaj care poate fi purtat zi de zi deoarece tenul are nevoie de o pregătire specială pentru ca machiajul să reziste. Aspectul tenului trebuie să fie natural şi trebuie corectate eventuale imperfecţiuni. Avantajul mireselor este că pot alege orice tip de machiaj ce le caracterizează personalitatea, dar şi de a scoate în evidenţă trăsăturile frumoase ale miresei.

Realizez machiaj clasic, în creion şi în acuarelă. Sunt de părere că machiajul trebuie în primul rând să reflecte trăsăturile persoanei, să existe o armonizare cu personalitatea şi fizionomia persoanei, însă şi cu dorinţele acesteia. Machiajul în acuarelă conferă rezistenţă şi dă culoare tenului tău.


imagini din timpul cursului de specializare, machiaj realizat in texturi cremoase

Vezi Galerie foto machiaje   |   Vezi Preţuri machiaj


Se pot spune multe în cuvinte, însă cel mai mult vorbesc imaginile. Vezi machiajele realizate la meniul Galerie foto machiaje.