tratamente-brasov.ro

Servicii machiaj

Machiajul pentru mirese este diferit de un machiaj care poate fi purtat zi de zi deoarece tenul are nevoie de o pregatire speciala pentru ca machiajul sa reziste. Aspectul tenului trebuie sa fie natural si trebuie corectate eventuale imperfectiuni. Avantajul mireselor este ca pot alege orice tip de machiaj ce le poate caracteriza personalitatea, dar si de a scoate in evidenta trasaturile frumoase ale miresei.

Realizez machiaj clasic, in creion si in acuarela. Sunt de parare ca machiajul trebuie in primul rand sa reflecte trasaturile persoanei, sa existe o armonizare cu personalitatea si fizionomia persoanei, insa si cu dorintele acesteia. Machiajul in acuarela confera rezistenta si da culoare tenului tau.

poza machiaj

Se pot spune multe in cuvinte, insa cel mai mult vorbesc imaginile. Vezi machiajele realizate la meniul Galerie.

MEZOTERAPIE

Aparatul de mezoterapie virtuala MesoSonix de la Rowe aduce unic in estetica aplicata imbinarea a nu mai putin de 4 terapii spectaculoase pentru MesoSonix mezoterapie virtuala tratamente cu maxim de eficienta:

Mezoterapie virtuala ce actioneaza prin combinarea electroporatiei cu electroosmoza, care se poate efectua atat facial cat si corporal gratie celor doua capete de tratament. Pentru aceasta terpie se folosesc coctailuri cosmetice cu varii rezultate: la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuala este dedicat atenuarii celulitei, cresterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, in timp ce la nivel facial, tratamentul de mezoterapie virtuala este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, reda luminozitatea si fermitatea, diminueaza petele de pigment si cuperoza;

imagine mezoterapie faciala

Tratament ultrasunete ce directioneaza particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament ultrasunete corporal- anticelulitice si antivergeturi; tratament ultrasunete facial - antirid) in profunzime, la 3-4 cm. sub nivelul pielii;

CrioCool - Stimularea circulatiei sanguine prin dermocrioforeza;

Terapie LED - Fotonii de lumina si culoare emisi determina o reactie foto-chimica cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimuleaza metabolismul celular si provoaca o ardere accentuata a grasimilor acumulate.

Tratamente faciale

Folosesc produse cosmetice profesionale de calitate care au fost testate de cosmeticieni din intreaga lume si pe care le adaptez necesitatilor individuale ale clientelor.

In acest sens folosesc produse cosmetice profesionale de calitate care au fost testate de cosmeticieni din intreaga lume si pe care le adaptez necesitatilor individuale ale clientilor pe criteriile mentionate anterior.

Pentru a beneficia de rezultate bune in urma folosirii produselor cosmetice recomand un peeling cu enzime (jojoba, papaya), care au rolul de a curata tenul in profunzime de celulele moarte, iar acest lucru il efectuez cu un instrument special, ce are si rol de a efectua extractiile necesare (comedoane, curatarea porilor inchisi).

Tratamentul de curatare profunda include:
- demachiere
- nivelare ten, gomaj
- peeling
- extractii comedoane, curatare pori inchisi
- masaj facial
- aplicare tratament fiola concentrata adaptata tipului de ten
- aplicare masca de curatare profunda/calmanta/de regenerare (dupa caz)
- aplicare tratament fiola concentrata adaptata tipului de ten
- aplicare crema hidratanta/de protectie

Te poti bucura si de alte tratamente faciale precum:
- tratament de depigmentare si regenerare
- tratament pentru cuperoza
- anti-age lifting
- tratamente pentru acnee

Epilare cu ceara

Poti avea parte de epilare cu ceara de unica folosinta, care nu irita si lasa pielea catifelata. Nu ezita sa ma contactezi. Toate clientele care au avut parte de epilat au revenit cu multa placere.

salon infrumusetare salon cosmetica salon coafura cosmetica salon tratament fata mezoterapie tratament facial tratamente pentru fata cosmetica faciala curatare fata peeling chimic tratamente cosmetice faciale tratament curatare ten tratament cosmetic pentru puncte negre comedoane tratament tratament cosmetic